ESSENCE-IN-FOUNDATION NC05

Fond de ten 30ml

900 RON

180 €

DUTY FREE PRICES
Doar 3 disponibile
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

La Prairie a reușit să ridice fondul de ten la rang de artă prin crearea Skin Caviar Essence-In-Foundation. Această emulsie intens hidratantă este găzduită într-un recipient compact, portabil și totodată luxos. Sănătatea pielii este pusă mai presus de orice altceva, iar acest lucru se poate observa din ingredientele benefice precum infuzia cu apă de caviar și factorul de protecție solară 25. Fondul de ten compact Skin Caviar Essence-In-Foundation îmbunătățește nivelul de hidratare al tenului oferind o acoperire mica spre medie și lăsând un aspect natural și perfect. Luxul și rafinamentul se regăsesc în uimitorul La Prairie Skin Caviar Essence-In-Foundation.

Atribute

Beneficii make-up fata

Hidratare

Denumire Culoare

Petale

Efect make-up fata

Natural

Factor de protectie

SPF25

Formula make-up fata

Lichida

Instructiuni de utilizare

Preseaza buretele in recipient si apoi aplica tapotat pe fata. Pentru acoperire mai mare, aplica mai mult produs pe burete.

Nr Culoare

NC05

Optiune ingrediente

Extract de caviar

Tara de origine

Elvetia

Tip de piele

Pentru toate tipurile de piele

Unitate de masura (volume - MILILITRI)

30 ml

Variante

30ml

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.